• Win een reis naar Ottawa in Canada

    Bij een aankoop tussen 17 mei en 13 juni 2024!

    Doe mee en win

Doe een aankoop bij Relay

Relay, dé lees- en cadeauwinkel op verschillende stations in Nederland. Relay biedt een uitgebreid assortiment leesproducten, cadeau-artikelen, home & living, body & mind-producten en fun gadgets. Ook voor een gevarieerd assortiment boeken kan je bij Relay terecht. 

Als je tussen 17 mei en 13 juni 2024 een aankoop doet bij Relay, maak je kans op een reis voor twee personen naar Ottawa in Canada!

Wat kun je winnen?

©Ottawa Tourism

Ottawa, de bruisende hoofdstad van Canada

Ottawa is een stad die rijk is aan cultuur, geschiedenis en natuur. Het is gelegen nabij de regio Outaouais en staat bekend om de multiculturele bevolking. Er wonen namelijk Frans- en Engelstaligen en emigranten vanuit alle windrichtingen. Dit zie je terug in de levendige culinaire scene met veel goede restaurants en eetgelegenheden. Verder zit het Parlement ook in Ottawa. Je bezoekt hier dus ook het Parlementsgebouw en de National Gallery of Canada. In de omgeving van de stad vind je prachtige natuur. Outaouais is ’the place to be’ wanneer je wil fietsen, vissen, klimmen, kayakken en hiken. In de winter kan je hier ook langlaufen, sneeuwschoenwandelen en hondensleetochten maken.

De snelste manier om in Ottawa te komen is om te vliegen met een tussenstop op Parijs. Je boekt dan je ticket bij Air France en geniet dan van een comfortabele vlucht en goed aansluitende vliegtijden.

Ontdek meer over Ottawa

Doe mee en win

Doe tussen 17 mei en 13 juni 2024 een aankoop bij een van de Relay winkels en maak kans op een reis voor twee naar Ottawa in Canada. De actiecode om mee te doen vind je op jouw bon!

De winnaar wordt uiterlijk eind juni 2024 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere deelnemers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen?

Je ontdekt samen met een reisgenoot naar keuze alles wat Ottawa in Canada te bieden heeft. Je hebt een week om deze bijzondere stad en de omliggende regio Outaouais te ontdekken! Deze prijs is inclusief:

    • 2 tickets van Air France naar Ottawa
    • 3 nachten in Metcalfe Hotel
    • Een verrassingsactiviteit

Deze samenwerking is een initiatief van: