• Win een reis naar Baden-Württemberg Duitsland

    Bij een aankoop tussen 28 juni en 26 juli 2024!

    Doe mee en win

Doe een aankoop bij Relay

Relay, dé lees- en cadeauwinkel op verschillende stations in Nederland. Relay biedt een uitgebreid assortiment leesproducten, cadeau-artikelen, home & living, body & mind-producten en fun gadgets. Ook voor een gevarieerd assortiment boeken kan je bij Relay terecht. 

Als je tussen 28 juni en 26 juli 2024 een aankoop doet bij Relay, maak je kans op een reis voor twee personen naar Baden-Württemberg in Duitsland!

Wat kun je winnen?

©LTM/Olaf Malzahn

Baden-Württemberg en het Zwarte Woud

Met de charme van historische steden als Freiburg, de culinaire diversiteit en natuur waar het hart van elke oudoorliefhebber sneller van gaat kloppen is Baden-Württemberg een bestemming die je niet mag missen. Hou jij van natuur? Dan is het Zwarte Woud de plek waar jij moet zijn. Van avontuurlijke wandel- en fietsroutes tot gastronomische ‘genietroutes’ iedereen komt hier aan zijn trekken. Combineer beide met de Baden Wijnfietsroute. 

Buiten deze regio barst het ook in de rest van het land van de initiatieven om te genieten van het pure Duitsland. #BeweegMee

Meer over puur genieten in Duitsland

Doe mee en win

Doe tussen 28 juni en 26 juli 2024 een aankoop bij een van de Relay winkels en maak kans op deze volledig verzorgde reis naar twee bestemmingen in Duitsland. De actiecode om mee te doen vind je op jouw bon!

De winnaar wordt uiterlijk halverwege augustus 2024 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere deelnemers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen?

Ontdek samen met jouw reisgenoot naar keuze het mooiste dat Duitsland te bieden heeft. Je ervaart hoe reizen in en naar Duitsland duurzamer kan en beleeft de gastvrijheid, gezellige steden en prachtige natuur. Wist je dat er vanuit Amsterdam een directe trein naar Freiburg rijdt? Deze prijs is inclusief:

  • Treintickets naar Freiburg
  • 2 overnachtingen in Freiburg, de hoofdstad van het Zwarte Woud
  • 2 overnachtingen in Freudenstadt
  • 2 Schwarzwald kortingskaarten

Deze samenwerking is een initiatief van: