• Winactie Aarhus Denemarken

    Win een citytrip naar Aarhus in Denemarken

    Bij een aankoop tussen 9 en 23 januari 2023!

    Doe mee en win

Doe een aankoop bij Relay

Relay, dé lees- en cadeauwinkel op verschillende stations in Nederland. Relay biedt een uitgebreid assortiment leesproducten, cadeau-artikelen, home & living, body & mind-producten en fun gadgets. Ook voor een gevarieerd assortiment boeken kan je bij Relay terecht. Daarom geven zij in januari,  ‘De Maand van de Scandinavische Thriller’, een reis voor 2 naar Denemarken weg. 

Als je tussen 9 en 23 januari 2023 een aankoop doet bij Relay, maak je kans op een reis voor twee personen naar Aarhus in Denemarken!

Wat kan jij winnen?

Aarhus: alles wat je je tijdens een vakantie kan wensen

Als de op een na grootste stad van Denemarken is Aarhus het moderne, actieve en creatieve centrum van de Aarhus-regio in de provincie Midden-Jutland. Er zijn oneindig veel gave dingen om te doen als je wil genieten van een actieve vakantie, de prachtige natuur, of de levendigheid van deze studentenstad. Zo kan je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het zomerpaleis van het Deense koningshuis, loop je door de regenboogtunnel in het ARoS Aarhus Art Museum of bewonder je de oude gekleurde huisjes aan de Møllestienstraat. 

Ontdek meer over Aarhus

Doe mee en win

Doe tussen 9 en 23 januari 2023 een aankoop bij een van de Relay winkels en maak kans op deze gave citytrip naar Aarhus in Denemarken. De vouchercode om mee te doen vind je op jouw bon!

De winnaar wordt uiterlijk half februari 2023 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere kanshebbers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen?

Vanuit een fijne accommodatie in het centrum van Aarhus ontdek je alles wat deze gezellige en moderne Deense stad te bieden heeft. Deze winactie is inclusief:

  • Directe KLM-vlucht van Amsterdam naar Aarhus
  • 3 hotelovernachtingen in het centrum inclusief ontbijt
  • Een stadswandeling met een privégids
  • De nieuwe Deense thriller van Faber & Kristiansen; Stikdonker

Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door