• Vluchtinformatie

    Vlieg in slechts 1 uur rechtstreeks naar Aarhus, de op een na grootste stad van Denemarken

Vlieg met KLM naar Aarhus

Kun je niet wachten om de Aarhus zelf te ontdekken? Doe inspiratie op via VisitAarhus en vlieg met KLM naar deze Deense stad. De luchtvaartmaatschappij vliegt bijna dagelijks rechtstreeks in 1 uur van Amsterdam naar Aarhus Airport. Vanaf de luchthaven is het 30 minuten rijden naar het hart van de stad. Ook zijn er goede aansluitingen met het openbaar vervoer.

CO2 compenseren
Genieten van je stedentrip maar ook denken aan het klimaat? Goed idee! Via KLM kan je gemakkelijk je CO2 compenseren. Lees hier meer over het KLM CO2-Zero plan. Bekijk wat je nog meer kunt doen op de website van Fly Responsibly.

Doe mee en win

Doe tussen 9 en 23 januari 2023 een aankoop bij een van de Relay winkels en maak kans op deze gave citytrip naar Aarhus in Denemarken. De vouchercode om mee te doen vind je op jouw bon!

De winnaar wordt uiterlijk half februari 2023 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere kanshebbers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen?

Vanuit een fijne accommodatie in het centrum van Aarhus ontdek je alles wat deze gezellige en moderne Deense stad te bieden heeft. Inclusief:

  • Directe KLM-vlucht van Amsterdam naar Aarhus
  • 3 hotelovernachtingen in een hotel in het centrum inclusief ontbijt
  • Een stadswandeling met een privégids
  • Een Deense thriller om onderweg te lezen