• Kust van Nice

    Win een zonnige stedentrip naar Nice in Frankrijk

    Bij een aankoop tussen 6 en 19 februari 2023!

    Doe mee en win

Doe een aankoop bij Relay

Relay, dé lees- en cadeauwinkel op verschillende stations in Nederland. Relay biedt een uitgebreid assortiment leesproducten, cadeau-artikelen, home & living, body & mind-producten en fun gadgets. 

Als je tussen 6 en 19 februari 2023 een aankoop doet bij Relay, maak je kans op een reis voor twee personen naar Nice in Frankrijk!

Wat kan jij winnen?

Nice van boven

Nice: De toegangspoort naar de Franse Riviera

Nice is een heerlijke, zonnige bestemming in het zuiden van Frankrijk die rechtstreeks te bereiken is met KLM vanuit Amsterdam. Struin hier over de lange Promenade des Anglais of neem een kijkje bij de Cathédrale Saint-Nicolas.

Ontdek meer over Nice

Doe mee en win

Wanneer je tussen 6 en 19 februari 2023 een aankoop doet bij Relay, ontvang je een kassabon met een actiecode. Vul deze code in wanneer je op ‘Doe mee’ klikt om je te registreren, volg Relay op social media en maak kans!

De winnaar wordt uiterlijk half maart 2023 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere kanshebbers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen?

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan ga jij met één vriend of vriendin voor een lang weekend naar Nice. Deze reis is inclusief:

  • Directe KLM-vlucht van Amsterdam naar Aeroport Nice Côte d’Azur
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • De French Riviera Pass waarmee je gratis of met korting vele musea in kan en activiteiten kan boeken

Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door

Aeroport_Nice_Cote_d'Azur_logoWIT