• Kust van Nice

    Vluchtinformatie

    Vlieg in slechts 2 uur rechtstreeks naar Nice, de toegangspoort tot de Côte d’Azur

Vlieg met KLM naar Nice

Kun je niet wachten om de Franse Côte d’Azur zelf te ontdekken? KLM vliegt bijna dagelijks rechtstreeks in 2 uur van Amsterdam naar Aeroport Nice Côte d’Azur. Ontdek vanuit hier de stad en alles wat de kust met de Mediterraanse zee te bieden heeft.

CO2 compenseren
Genieten van je wintersport maar ook denken aan het klimaat? Goed idee! Via KLM kan je gemakkelijk je CO2 compenseren. Dit kost voor een reis naar Edmonton ongeveer €10,50. Lees hier meer over het KLM CO2-Zero plan. Bekijk wat je nog meer kunt doen op de website van Fly Responsibly.

Doe mee en win

Wanneer je tussen 6 en 19 februari 2023 een aankoop doet bij Relay, ontvang je een kassabon met een actiecode. Vul deze code in wanneer je op ‘Doe mee’ klikt om je te registreren, volg Relay op social media en maak kans!

De winnaar wordt uiterlijk half maart 2023 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere kanshebbers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan ga jij met één vriend of vriendin voor een lang weekend naar Nice. Deze reis is inclusief:

  • Directe KLM-vlucht van Amsterdam naar Aeroport Nice Côte d’Azur
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • De French Riviera Pass waarmee je gratis of met korting vele musea in kan en activiteiten kan boeken