• Winactie Relay - Edmonton Jasper

  Word Relay VIP en WIN een reis naar Edmonton en Jasper in Canada!

  Wanneer je tussen 21 november en 23 december 2022 Relay VIP wordt, maak je automatisch kans op een reis voor 2 personen.

  Doe mee en win

Word Relay VIP

Ben jij gek op voordeel en kortingen? Word dan vandaag nog Relay VIP! Je spaart dan niet alleen voor korting bij je aankopen bij Relay, maar je profiteert ook van exclusieve deals en winacties! Zo maak je van jouw reis altijd een VIP feestje. 

Als je tussen 21 november en 23 december 2022 Relay VIP wordt, maak je bovendien kans op een reis voor twee personen naar Edmonton en Jasper in Canada!

Dit kan jij winnen

Icewalk_MaligneCanyon

Poedersneeuw en winterfestivals

In Edmonton en Jasper beleef je een gevarieerd winteravontuur. Edmonton, de hoofdstad van de provincie Alberta, is een hippe en jonge stad die bekend staat als dé festivalstad van Canada. Naast het bezoeken van een leuk winterfestival, woon je hier een echte Canadese ijshockeywedstrijd bij en leer je in de musea over de rijke geschiedenis van Alberta. Met KLM vlieg je rechtstreeks in 8,5 uur naar het vliegveld van Edmonton. Jasper is de perfecte uitvalsbasis voor avonturen in de natuur. Zo zit je hier dicht bij de uitgestrekte pistes van Marmot Basin, maak je hier een hondensledetocht of ga je ijsklimmen in Maligne Canyon. Wanneer het donker wordt, blijft het mooi om buiten te zijn. Je maakt hier namelijk kans op het zien van het noorderlicht. 

Ontdek meer over Edmonton en Jasper

Doe mee en win

Word Relay VIP tussen 21 november en 23 december 2022 en maak automatisch kans op deze gave reis naar Edmonton en Jasper in Canada. Bovendien profiteer je vanaf dan van extra voordeel bij al je Relay aankopen. 

De winnaar wordt uiterlijk half januari 2023 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere kanshebbers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen?

Vanuit een fijne accommodatie in zowel Edmonton als Jasper ontdek je wat de Canadese winter te bieden heeft. Inclusief:

 • Directe KLM-vlucht naar Edmonton
 • Gratis eigen ski’s mee
 • 3 hotelovernachtingen in Edmonton
 • 4 hotelovernachtingen in Jasper
 • Een Backstage Bison Tour in Elk Island National Park
 • Een Segway Adventure door River Valley
 • Skipas voor skigebied Marmot Basin
 • Autohuur gedurende de hele reis

Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door