• Ålesund - Marit Brunstad

    Win een reis naar Fjord Noorwegen

    Bij een aankoop tussen 1 en 31 oktober 2023!

    Doe mee en win

Doe een aankoop bij Relay

Relay, dé lees- en cadeauwinkel op verschillende stations in Nederland. Relay biedt een uitgebreid assortiment leesproducten, cadeau-artikelen, home & living, body & mind-producten en fun gadgets. Ook voor een gevarieerd assortiment boeken kan je bij Relay terecht. 

Als je tussen 1 en 31 oktober 2023 een aankoop doet bij Relay, maak je kans op een reis voor twee personen naar Fjord Noorwegen!

Wat kun je winnen?

Jon Hunnålvatn Tøn

©Jon Hunnålvatn Tøn

Fjord Noorwegen: Adembenemende fjorden en gezellige steden

Kun je niet kiezen tussen een stedentrip en een vakantie in de natuur? In Fjord Noorwegen is dat helemaal niet nodig. De steden ÅlesundStavanger en Bergen hebben voldoende te bieden voor een volwaardige stedentrip. Toch zou het zonde zijn als je een van deze pittoreske plaatsen bezoekt zonder iets van de adembenemende natuur te zien. Vlakbij Bergen vind je Sognefjord, het langste fjord van Noorwegen waar veel te beleven valt. De perfecte manier om Noorwegen te ontdekken is dus door een reis naar een stad te combineren met een uitstap de natuur in. En laat dat nou precies zijn wat je met deze actie kan winnen!

Ontdek meer over Fjord Norway

Doe mee en win

Doe tussen 1 en 31 oktober 2023 een aankoop bij een van de Relay winkels en maak kans op deze volledig verzorgde reis naar Fjord Noorwegen. De actiecode om mee te doen vind je op jouw bon!

De winnaar wordt uiterlijk half november 2023 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere kanshebbers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen?

Je ontdekt het mooiste van Fjord Noorwegen door een combinatie van stad en natuur samen met een reisgenoot naar keuze. Deze winactie is inclusief:

  • Directe KLM-vlucht van Amsterdam naar Ålesund en van Stavanger naar Amsterdam
  • Binnenlands vervoer van Ålesund naar Bergen en Stavanger
  • Verschillende winterse excursies in Ålesund, Bergen, Stavanger en Sognefjord
  • Hotels centraal gelegen in Ålesund, Bergen en Stavanger inclusief ontbijt

Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door