• Bergen - Visit Bergen : Casper Steinsland

    Vluchtinformatie

    Vlieg rechtstreeks met KLM

Vlieg met KLM naar Ålesund, Bergen of Stavanger

Kun je niet wachten om de Fjord Noorwegen zelf te ontdekken? Boek je reis via boek.fjordnorway.com en dompel jezelf onder in de Noorse gezelligheid in de knusse steden en ontdek de pracht van de fjorden. Wanneer je via boek.fjordnorway.com boekt is de vlucht altijd inclusief.

KLM vliegt dagelijks naar Ålesund, Bergen en Stavanger.

↠ Boek nu jouw droomreis naar Fjord Noorwegen

CO2 compenseren
Genieten van een reis met het vliegtuig maar ook denken aan het klimaat? Goed idee! Via KLM kan je gemakkelijk je CO2 compenseren. Dit kost voor een reis naar Fjord Noorwegen ongeveer €4,25. Lees hier meer over het KLM CO2-Zero plan. Bekijk wat je nog meer kunt doen op de website van Fly Responsibly.

Doe mee en win

Doe tussen 1 en 31 oktober 2023 een aankoop bij een van de Relay winkels en maak kans op deze volledig verzorgde reis naar Fjord Noorwegen. De actiecode om mee te doen vind je op jouw bon!

De winnaar wordt uiterlijk half november 2023 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere kanshebbers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen?

Je ontdekt het mooiste van Fjord Noorwegen door een combinatie van stad en natuur samen met een reisgenoot naar keuze. Deze winactie is inclusief:

  • Directe KLM-vlucht van Amsterdam naar Ålesund en van Stavanger naar Amsterdam
  • Binnenlands vervoer van Ålesund naar Bergen en Stavanger
  • Verschillende winterse excursies in Ålesund, Bergen, Stavanger en Sognefjord
  • Hotels centraal gelegen in Ålesund, Bergen en Stavanger inclusief ontbijt
  • Een Noors boek om onderweg te lezen