• Win een reis naar Stiermarken in Oostenrijk

    Bij een aankoop tussen 11 en 31 januari 2024!

    Doe mee en win

Doe een aankoop bij Relay

Relay, dé lees- en cadeauwinkel op verschillende stations in Nederland. Relay biedt een uitgebreid assortiment leesproducten, cadeau-artikelen, home & living, body & mind-producten en fun gadgets. Ook voor een gevarieerd assortiment boeken kan je bij Relay terecht. 

Als je tussen 11 en 31 januari 2024 een aankoop doet bij Relay, maak je kans op een reis voor twee personen naar Stiermarken in Oostenrijk!

Wat kun je winnen?

©Graz Tourismus – Harry Schiffer

Het best bewaarde geheim van Oostenrijk

Verblijf in Oostenrijk in de deelstaat Stiermarken, het best bewaarde geheim van Oostenrijk. Je vliegt met een rechtstreekse vlucht van KLM naar de stad Graz waar je de schitterende architectuur bewondert en de lekkerste gerechten proeft. Deze stad is namelijk de gastronomische hoofdstad van het land, wat zich vertaalt in veel heerlijke en gezellige restaurants en café’s. Vergeet ook zeker de regio om deze stad niet te ontdekken. Hier struin je over wijngaarden of maak je actieve hikes en fietstochten. Ook in de winter is het hier goed toeven. Trek naar Ausseerland en Murtal voor jouw droomwinter. Je kan hier skiën maar waag je ook eens aan langlaufen of komt tot rust in een fijne spa. Kortom, dit is de ideale bestemming wanneer je verrast wil worden door het mooiste en lekkerste wat Oostenrijk te bieden heeft.

Ontdek meer over Stiermarken

Doe mee en win

Doe tussen 11 en 31 januari 2024 een aankoop bij een van de Relay winkels en maak kans op deze volledig verzorgde reis naar Stiermarken in Oostenrijk. De actiecode om mee te doen vind je op jouw bon!

De winnaar wordt uiterlijk half februari 2024 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere deelnemers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen?

Je ontdekt het mooiste van Stiermarken in Oostenrijk door een combinatie van stad en natuur samen met een reisgenoot naar keuze. Deze prijs is inclusief:

    • Rechtstreekse KLM-vlucht naar Graz
    • Toegang tot de airport lounge op Flughafen Graz
    • Hotel en activiteiten naar keus

Deze samenwerking is een initiatief van: