• Over de kerstmarkten

Niets zo gezellig als het struinen over gezellige kerstmarkten in de donkere periode richting kerst. CityZapper heeft de leukste kerstmarkten over de grens voor jou op een rijtje gezet, zodat jij goed kan kiezen welke kerstmarkt jou het leukst lijkt. Hou jij van verrassingen? Bekijk dat de verrassingsreizen van Bebsy naar kerstmarkten over de grens!

Leipzig

Kerst in Leipzig is betoverend. De sfeervolle kerstmarkten transformeren de stad in een winterwonderland. De historische binnenstad van Leipzig komt tot leven met prachtig versierde kraampjes.

 Vind meer informatie over kerstmarkten in Leipzig via de afbeelding.

Hannover

Bij het historische kerstdorp kun je oude ambachten bewonderen, op het Ballhofplatz vind je een prachtige Finse kerstmarkt, en zelfs op het centraal station is alles gehuld in een warme kerstsfeer.

Vind meer informatie over kerstmarkten in Hannover via de afbeelding.

Dresden

Geniet van romantische marktkramen, kerstmuziek en een unieke kerstsfeer in Dresden en omliggende steden in Elbland. Proef de Dresden Stollen en bezoek de middeleeuwse kerstmarkt in het Residenzschloss.

Vind meer informatie over kerstmarkten in Dresden via de afbeelding.

FrankfurtRheinMain

Wat te verwachten van de kerstmarkten in Frankfurt en omgeving? Traditionele ambachten, een breed aanbod van culinaire lekkernijen en een unieke honingwinkel.

Vind meer informatie over kerstmarkten in FrankfurtRheinMain via de afbeelding.

Karlsruhe

Wanneer je de heerlijke geur van vers geroosterde amandelen ruikt, weet je dat Karlsruhe opnieuw is omgetoverd tot een kerststad met een bijzondere flair. Bezoek een van de zes kerstmarkten.

Düsseldorf

Het oude stadhuis zorgt voor een magische omgeving voor de kerstmarkt in Düsseldorf. Bezoek een van de zes aaneengesloten kerstmarkten in de stad met elk een eigen thema. Genoeg om te ontdekken!

Lees meer over kerstmarkten over de grens via de afbeelding. 

Münster

In de feestelijk versierde oude binnenstad van Münster nodigen zes kerstmarkten uit om rond te wandelen, winkelen en genieten. Verheug je op een prachtige winterperiode in Münster!

Antwerpen

Ook in Antwerpen weten ze wat gezellige kerstmarkten zijn. Je schaatst hier op de schaatsbaan en bewondert de magische verlichting of de kerstboom. En wie weet vind je wel ware liefde onder de mistletoe.

Lees meer over kerstmarkten over de grens via de afbeelding. 

Doe mee en win

Doe tussen 16 en 30 november 2023 een aankoop bij een van de Relay winkels en maak kans op een reis voor twee naar een van de gezelligste kerstmarkten van Duitsland of Vlaanderen. De actiecode om mee te doen vind je op jouw bon!

De winnaar wordt uiterlijk 7 december 2023 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere kanshebbers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen?

Om in de kerststemming te komen en authentieke cadeautjes in te slaan, is niets zo leuk als een bezoek aan een kerstmarkt. Jij maakt kans op een geheel verzorgde verrassingstrip naar een van de deelnemende kerstmarkten in Duitsland of Vlaanderen. De prijs is voor twee personen en inclusief:

  • Treinreis van een willekeurig station in Nederland naar de stad van bestemming
  • Hotel in het centrum van de stad op basis van logies
  • Bezoek aan de kerstmarkt(en)