• Verrassingsreis boeken

    Bij Bebsy

Een reis naar een kerstmarkt is leuk, maar deze wordt nog véél leuker als je niet weet naar welke kerstmarkt je gaat! Bebsy biedt sinds dit jaar verrassingsreizen naar verschillende kerstmarkten aan. Boek je reis, hoor vlak voor vertrek waar je heen gaat en laat je verrassen door een van de onbekendere parels in Duitsland of Vlaanderen. Ook als je liever wel weet waar je heen gaat kan je terecht bij Bebsy. 

Boek jouw verrassingsreis!

©blackCAT

Doe mee en win

Doe tussen 16 en 30 november 2023 een aankoop bij een van de Relay winkels en maak kans op een reis voor twee naar een van de gezelligste kerstmarkten van Duitsland of Vlaanderen. De actiecode om mee te doen vind je op jouw bon!

De winnaar wordt uiterlijk 7 december 2023 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere kanshebbers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen?

Om in de kerststemming te komen en authentieke cadeautjes in te slaan, is niets zo leuk als een bezoek aan een kerstmarkt. Jij maakt kans op een geheel verzorgde verrassingstrip naar een van de deelnemende kerstmarkten in Duitsland of Vlaanderen. De prijs is voor twee personen en inclusief:

  • Treinreis van een willekeurig station in Nederland naar de stad van bestemming
  • Hotel in het centrum van de stad op basis van logies
  • Bezoek aan de kerstmarkt(en)