• Boek jouw reis naar Las Vegas

    Bij CityBreakVegas.nl

Op CityBreakVegas vind je verschillende reizen naar Las Vegas en omgeving. Je kiest uit een stedentrip waar je alles wat Las Vegas te bieden heeft in je op neemt, een camperreis waarbij je vertrekt vanuit Las Vegas en op eigen tempo naar San Francisco rijdt, een volledig verzorgde Formule 1 reis en meer! Elke reis bij CityBreakVegas is volledig verzorgd wat betekent dat je altijd met KLM rechtstreeks naar Las Vegas vliegt en dat je in Las Vegas verblijft in een van de net gerenoveerde MGM Resorts.

Je boekt op CityBreakVegas reizen van:

Lees hier meer over de MGM Resorts en over het reisaanbod.

Boek jouw reis naar Las Vegas hier!

Doe mee en win

Doe in de maand april van 2024 een aankoop bij een van de Relay winkels en maak kans op een reis voor twee naar Las Vegas met verblijf in een MGM Resort. De actiecode om mee te doen vind je op jouw bon!

De winnaar wordt uiterlijk half mei 2024 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere deelnemers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen?

Je ontdekt samen met een reisgenoot naar keuze alles wat Las Vegas te bieden heeft. Je hebt een week om deze bijzondere stad te ontdekken, dus haal jouw bucketlist maar vast tevoorschijn! Deze prijs is inclusief:

  • Directe KLM-vlucht
  • 4 nachten verblijf in Luxor hotel & casino
  • Tickets voor America’s Got Talent