• Win een reis naar een kerstmarkt over de grens

    Bij een aankoop tussen 16 en 30 november 2023!

    Doe mee en win

Doe een aankoop bij Relay

Relay, dé lees- en cadeauwinkel op verschillende stations in Nederland. Relay biedt een uitgebreid assortiment leesproducten, cadeau-artikelen, home & living, body & mind-producten en fun gadgets. Ook voor een gevarieerd assortiment boeken kan je bij Relay terecht. 

Als je tussen 16 en 30 november 2023 een aankoop doet bij Relay, maak je kans op een reis voor twee personen naar een gezellige kerstmarkt in Duitsland of Vlaanderen!

Wat kun je winnen?

© Dagmar Schwelle

Kerstmarkten in Duitsland en Vlaanderen

Duitse kerstmarkten zijn een betoverende traditie die de magie van de winter tot leven brengt. Verspreid over pittoreske steden en dorpen, baden deze markten in een sfeer van warmte en gezelligheid, met de geur van glühwein en geroosterde kastanjes die de lucht vullen. Bezoekers worden verwelkomd met prachtig versierde houten kraampjes die een overvloed aan ambachtelijke geschenken, traditionele lekkernijen en prachtige decoraties bieden. De fonkelende lichtjes, knapperende open vuren en muzikale klanken dragen bij aan de feestelijke ambiance, waardoor Duitse kerstmarkten een onvergetelijke ervaring zijn voor zowel lokale bewoners als internationale bezoekers. Ga jij deze winter naar een kerstmarkt in Karlsruhe, Düsseldorf, Münster, Leipzig, Hannover, Dresden of FrankfurtRheinMain?

Ook in Vlaanderen weten ze hoe ze de gezelligheid van kerst kunnen vangen in een markt. Bezoek bijvoorbeeld de kerstmarkt van Antwerpen. Hier schaats je op de ijsbaan, bewonder je de vrolijke verlichting en grote kerstboom en vind je ware liefde onder de ‘mistletoe’. De markt is verspreid over verschillende straten en pleinen. Groot genoeg dus om lekker sloom overheen te slenteren en hier en daar iets te proeven of een stalletje te bewonderen.

Meer over deze kerstmarkten

Doe mee en win

Doe tussen 16 en 30 november 2023 een aankoop bij een van de Relay winkels en maak kans op een reis voor twee naar een van de gezelligste kerstmarkten van Duitsland of Vlaanderen. De actiecode om mee te doen vind je op jouw bon!

De winnaar wordt uiterlijk 7 december 2023 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. De andere kanshebbers worden per e-mail geïnformeerd over de winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik doe mee

Wat kun je winnen?

Om in de kerststemming te komen en authentieke cadeautjes in te slaan, is niets zo leuk als een bezoek aan een kerstmarkt. Jij maakt kans op een geheel verzorgde verrassingstrip naar een van de deelnemende kerstmarkten in Duitsland of Vlaanderen. De prijs is voor twee personen en inclusief:

  • Treinreis van een willekeurig station in Nederland naar de stad van bestemming
  • Hotel in het centrum van de stad op basis van logies
  • Bezoek aan de kerstmarkt(en)

Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door